Невероятното вещество ДМСО - аспиринът на 21-ви век

Невероятното вещество ДМСО - Диметлсулфоксид има следните свойства: аналгетично, противовъзпалително, бактерицидно, антивирусно, противогъбично, вазодилататор, бори се със свободните радикали, стимулира различни видове имунитет, диуретик.

Невероятното вещество ДМСО - аспиринът на 21-ви век
В допълнение, ДМСО е в състояние да транспортира различни лекарства през клетъчните мембрани, бори се с кръвни съсиреци, действа като транквилизатор (успокоително), когато се втрива в кожата, стимулира зарастването на рани, създава интерферон (протеини, секретирани от клетките на организма в отговор на инвазията на вируса), повишава ефективността противогъбични и антибактериални средства (ако се смесват с тях), инхибира освобождаването на холинестераза (ензим),
Покупка на ДМСО
ЦЕНА  :
 25 лв за 100 мл | 46 лв за 200 мл | 
50 лв за 250 мл 
  информация на тел.0898575184
ПОРЪЧКА НА ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид


Хидратация
ДИМЕКСИД - ДМСО е разтворител със свръхестествена способност да прониква през кожата. Д-р Якоб обяснява, че ДМСО е „алтер его“ (на латински „другото Аз“) на водата.
Неговата молекулярна връзка с вода е 1,3 пъти по-силна от молекулната връзка на водата с водата. В резултат на това той замества водата, докато се движи през клетъчните мембрани, и транспортира с нея вещества, които обикновено не могат да проникнат в самата клетка. ДМСО хидратира клетките, причинявайки промени в структурата на клетъчната течност. Някои вярват, че основният терапевтичен принцип на действие се крие в способността му да модифицира и възстановява увредените клетки, като ги хидратира, променя тяхната водна структура и увеличава пропускливостта на клетките - това позволява на клетките да се хранят по-ефективно и да се отърват от отпадъците.


Болкоуспокояващо

В книгата си „ДМСО: Естественият лечител“ д-р Мортън Уокър заявява, че хората вече имат нов пробив в управлението на болката: ДМСО. Някои изследователи смятат, че ДМСО „може да се превърне в аспирин на 21 век“. Въпреки факта, че всички механизми на веществото все още не са напълно разбрани, се смята, че действието му е, че блокира С влакната на периферните нерви, които получават сигнали за болка.

Свободни радикали
Производството на свободни радикали е един от основните фактори в процеса на всяко заболяване. ДМСО е един от най-мощните борци със свободни радикали, познати досега, и може би най-мощният. Някои молекули в нашето тяло произвеждат неравен брой електрони и тази нестабилност ги кара да унищожават други клетки. ДМСО се свързва с тези молекули и след това те се екскретират от тялото с ДМСО. ДМСО замества водата в клетките и по този начин лекува болните клетки, като унищожава свободните радикали вътре в нея. Благодарение на тези свойства, ДМСО е полезен при лечението на различни заболявания, включително като рак, артрит, атеросклероза.

Бионаличност
ДМСО лесно прониква през кожата, кръвно-мозъчната бариера (полупропусклива бариера между кръвта и нервната тъкан, която предотвратява навлизането на големи или полярни молекули в мозъка, както и в кръвните клетки, включително имунната система) и други тъкани и навлиза в кръвния поток.
Виж още полезни ресурси относно използването и приложението му:

Покупка на ДМСО
ЦЕНА  :
 25 лв за 100 мл | 46 лв за 200 мл | 
50 лв за 250 мл 
  информация на тел.0898575184
ПОРЪЧКА НА ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид

Коментари

Популярни публикации от този блог

Как да си направим компрес с димексид - DMSO

DMSO за предотвратяване и/или лечение на остеоартрит и/или негови симптоми, артрит и/или негови симптоми, възпаление, болки в ставите и/ или структурни промени на ставата.