ЗАЩО СЕ ПОЯВЯВА ОБОСТРЯНЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯТА СЛЕД ПРИЕМ НА ММС,ЦДС И ДМСО.

ЗАЩО СЕ ПОЯВЯВА ОБОСТРЯНЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯТА СЛЕД ПРИЕМ НА ММС,ЦДС И ДМСО?



Доста често след започване приема на ЦДС и ДМСО настъпват всякакви обострения – влошава се самочувството, появяват се обриви, болката се засилва,може да се появи гадене ,безпричинно потене . Това се случва и когато се лекуваме с билкови лекарства.

Същевременно трябва да се отбележи, че винаги има обостряния! Само,че те са с различна степен на изразяване - от почти невидими до изключително силни. И е невъзможно да го избегнеш. Като цяло при лечението на остри заболявания степента на обостряне е много по-слаба, отколкото при лечението на остарели хронични заболявания. Влияе се и от интоксикацията на организма, генетиката и др.

Ако образно си представите какво е хронично заболяване, то е като огнище с тлеещи въглени, а всяка остра болест е като ярко горящ огън. Започвайки лечение с ЦДС И ДМСО, които възстановяват човешкото тяло като цяло и имат силен стимулиращ ефект върху защитните функции, ние все едно раздухваме огнище и тлеещите въглени на хроничното заболяване разпалват ярък пламък на обострянето.

1. Лечебният процес започва от дълбоките нива на тялото - ментални, емоционални. От жизненоважни вътрешни органи - към външните - кожа и крайници. Aко пациентът наблюдава облекчение на емоционалните и едновременно влошаване на физическите симптоми, това означава, че процесът на лечение напредва.

2. С развитието на процеса на лечение симптомите се появяват и изчезват в хронологичен ред, в обратен ред на появата им, като пациентите могат дори да развият симптоми, възникнали много години преди началото на лечението.

3. Процесът на оздравяване се развива, започва в горните части на тялото и завършва в долните части, изчезва първо в главата, след това в тялото, след това в крайниците, в посока рамо до лакътя, китките и краищата на пръстите, или от бедрото до коляното и стъпалото. Например, когато пациент с артрит има намалена болка във областа на врата и болката в пръстите продължава, се счита, че той/тя се е подобрил.

Накратко казано, лекът се връща към развитието на болестта. Тоест минава отгоре надолу, отвътре навън, от по-жизнени органи към по-малко важните и симптомите си отиват по ред, противно на появата им - първи си отиват тези симптоми, появили се по-късно.

Често с традиционните методи на нашата медицина виждаме противоположни процеси, когато настъпва потискане и се промъква болест. Например - тропически язви на пищяла. Съвременната медицина предписва лечение, насочено към епитализиране (към зарастване ,затваряне на раната). Човекът, едновременно с това се чувства по-добре, язвата на крака се стяга и лекува. Но какво следва? И по-късно пациентът развива сърдечна недостатъчност, учестяват се пристъпите на стенокардия и др. Колкото и парадоксално да звучи, но докато има "дренаж" - открита тропическа язва в случая, тялото е сравнително компенсирано. И всеки дренаж - може да бъде хрема, или изпотяване, и кожни обриви - ни предпазва от по-сериозна патология.

Заболяването премина от периферията към жизнените органи - много е лошо, болестта да отиде навътре. Но когато болестта се движи - от центъра (мозък, сърце, гръбначен стълб, вътрешни органи) към ставите, кожата , лигавицата, е добре.
Хроничните заболявания продължават с години, а острите отшумяват след няколко дни.

Мъдростта на медицината е да се отърве от хроничното заболяване и да я превърне в остро, бързо движещо се заболяване. Следователно не е необходимо да се страхувате от появата на обострящи реакции, а напротив, необходимо е да ги разберете и приемате с радост, знаейки, че когато преминат, те отнемат част от патологията. Не пречете на организма , особено когато той започне активно да се бори с болестта . Например - висока температура. Не бързайте да сваляте температурата, оставете тялото да се разболее и да се бори, не вкарвайте тази болест навътре. Но ако температурата се задържи дълго и телесните резерви се изчерпват - само тогава организма се нуждаете от външна подкрепа.

Мъдрост и търпение за Вас и помнете, че 

ЩОМ СТАРИТЕ,ВЕДНЪЖ ОТДАВНА ИЗЧЕЗНАЛИ СИМПТОМИ СЕ ВЪРНАТ,ЗНАЧИ БОЛЕСТА СЕ ЛЕКУВА! 

Нормално е при изчистване на организма ,да се появят неразположения ,не се страхувайте и паникьосваите . Вашият живот ,е ваше решение........
Изтоник
Д-р Бисер Господинов


Покупка на ДМСО
ЦЕНА  :
 25 лв за 100 мл | 46 лв за 200 мл | 
50 лв за 250 мл 
  информация на тел.0898575184
ПОРЪЧКА НА ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид

Коментари

Популярни публикации от този блог

Как да си направим компрес с димексид - DMSO

DMSO за предотвратяване и/или лечение на остеоартрит и/или негови симптоми, артрит и/или негови симптоми, възпаление, болки в ставите и/ или структурни промени на ставата.