Лечение на кървящи венци и парадонтит с Хлордиоксид - CDS

 Имам постоянни проблеми с венците от 20 години и трябваше да почиствам зъбите си професионално на всеки 3 месеца и да правя адска поддръжка, за да го предотвратя. Също така имах 2 пъти пародонтално лечение и всъщност бях готова за следващото.



Наскоро имах зъбобол и редовно плакнах устата си 3 пъти на ден с 20 ml CDS в 100 ml вода. За венците изобщо не се бях замисляла 😂.

След няколко дни венците ми бяха достатъчно твърди, за да мога да ги четкам и след това дори да ги чистя с конец, без да кървя никъде. И мога да кажа, че това никога не е работило преди, защото имам зъби толкова близо един до друг, че редовно удрям конеца по венците и след това веднага кървят. Вече мога дори да си боцкам венците с четката; няма значение.

Не е за вярване! 😃

Опитах до момента всичко, но помогаше само в краткосрочен план. Сега вече нямам кървящи венци с CDS изплаквна два пъти на ден. Ново качество на живот 👍


Източник : холандски канал за clo2


https://t.me/clo2_nl_cds_cdl_mms_ervaring/375

Покупка на ДМСО
ЦЕНА  :
 25 лв за 100 мл | 46 лв за 200 мл | 
50 лв за 250 мл 
  информация на тел.0898575184

ПОРЪЧКА НА ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид

Коментари

Популярни публикации от този блог

Как да си направим компрес с димексид - DMSO

DMSO за предотвратяване и/или лечение на остеоартрит и/или негови симптоми, артрит и/или негови симптоми, възпаление, болки в ставите и/ или структурни промени на ставата.